Mitä Ruma mulle ”antaa”

Rumaa aloin muistaakseni kuuntelemaan vuoden 2018 alkupuolella, vieläkin on vain auki miten/mistä löysin hänet. Olen kuitenkin onnellinen siitä, että aloin kuuntelemaan ja nyt 8 keikkaa takana päin ja edessä loputon määrä. Biisien sanat useammassa biisissä mm. Kuplii ja Weirdo on sellaisia, joihin ite aika hyvin pystyn samaistumaan. Sosiaalisessa mediassa hän on myös todella aktiivinen ja haluaa keskustella seuraajiensa kanssa. Rumassa arvostan sitä, että hänelle on helppo jutella ja hän huomioi fanejaan ja aina löytyy aikaa moikata edes hetken verran keikkojen yhteydessä. Keikat antaa mulle paljon voimaa jaksaa. Olen ehkä yksi innokkaimmista ”faneista” ja haluan että Ruma saisi enemmän kuuntelijoita ja keikoille tulisi porukkaa ja suosio kasvaisi ja toisi hänelle paljon esim. festari keikkoja.

2 Replies to “Mitä Ruma mulle ”antaa””

  1. Kiitos kun oot mun messissä 👊🏼🙏🏼 Kyllä tää juttu vielä kasvaa, kun vaan uskoo omaan tekemiseen ja tekee täysiä. Fanien supportti on yksi suurin voimahde koko hommassa. Iso kiitos siis sulle ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *